Kids & Co zondag 29 maart in Duffel

Belangrijke informatie

Tijdens ons 'Kids & Co' tornooi mogen ouders en kinderen elkaar uitnodigen om samen te komen beachvolleyballen. De betrachting is samen in familiale sfeer een sportieve ochtend te beleven. Samen sporten, samen genieten.

Elk team bestaat uit 1 'kid' en 1 volwassene (min 18j). Het niveau of de volleybalervaring doet er niet toe. Elk team krijgt een 'handicap'. Dat betekent dat bijvoorbeeld een team met een erg jonge speler zonder volleybalervaring de bal mag vangen en gooien in plaats een volleybalcontact gebruiken. Bij aanvang wordt elk team door onze professionele coaches bekeken tijdens het oriënterend spel, waarna elk team zijn 'handicap' toegewezen krijgt. Daarna speelt iedereen in zijn poule tegen elkaar, en eindig je erna met de teams van je eigen niveau in de finaleronde.

Het tornooi gaat door 29 maart in De Pollepel, Naalstraat 43C, Duffel, en het duurt van 10u tot 13u. Neem warme kledij mee. Een 2tal extra paar dikke sokken of surfsokken (het zand kan koud zijn) zijn ook een goed idee.

Locatie

TC De Pollepel. Naalstraat 43C, 2570 Duffel.

Inschrijven

Inschrijven